Поїздка до м. Чернігів

2016-10-21

/Files/images/nash_tradits_/bPjTjnIHuWk.jpg

Під час осінніх канікул 2016 року коллектив учнів та вчителів Тарасівського НВК побували у Чернігові – одному з найдавніших і найцікавіших міст України, розташованого на високому березі Десни.

Діти провели дуже цікавий і насичений день, адже історія міста цікавить і захоплює своєю історією, легендами і переказами…

Учні з великим задоволенням відвідали історичні місця нашої держави: Національний архітектурно-історичний заповідник «Чернігів стародавній» — один з найбільших і визначних архітектурно-художніх комплексів України, колектив якого працює над збереженням, вивченням, дослідженням і популяризацією пам’яток архітектури заповідника та його експонатів. До комплексу Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній» входять споруди, що розташовані на території Валу, Болдіних гір, «Третяка» та «окольного граду», Преображенський собор XI ст., Борисоглібський собор XII ст., колегіум XVII — XVIII ст.

Всі з нетерпінням чекали на спуск до Антонієвих печер – пам’ятки підземної архітектури XI — XVIII ст., де за легандами і переказами можна побачити привид самого Антонія!

Привид діти, звісно, не побачили, але екскурсовід розповіла, що є речі, які не мають наукового пояснення тому, що іноді можна побачити у печерах.

І все ж ми щось побачили…

А у Києві нас чекав сюрприз – похід до цирку !

У новій Міжнародній програмі Ви зустрілися з гостями Монгольського цирку, які стали золотими призерами на Міжнародному цирковому фестивалі у Фігерасі. Зауважимо, що у цирковому світі монгольські акробати вважаються найбільш темпераментними, спритними та стрімкими виконавцями.

Вони демонстрували вражаючі можливості людського тіла, виконуючи небезпечні стрибки у повітрі та вражаючі акробатичні комбінації. Колорит музичного супроводу, мужності та яскравої демонстрації небезпечних трюків переніс, і маленьких, і дорослих глядачів із повсякденності в інший привабливий світ циркового свята.

Під куполом цирку літали не тільки повітряні гімнасти, а ще й екстремальний велосипедист, який буде знаходитися у незвичайній сфері без страхувальної лонжі на висоті понад 10-ти метрів!

Серед акробатів, вольтижерів та повітряних гімнастів, дітипознайомилися з небезпечними атракціонами дресированих крокодилів, тигрів та левів, які дивували нас життєво небезпечними трюками. Нільські та місісіпські крокодили довжиною понад 3-х метрів та вагою більше 250 кг. дивували публіку незвичайним крокодилячим співом, а ще дресирувальник виков унікальний трюк , поклавши голову в розкриту щелепу нільського крокодила!

Програма підготувала ще багато шалених сюрпризів для дітлахів! Вона подаруає їм зустріч із найвеселішими та найкумеднішими клоунами!

І все підготувала волонтер , чудова людина Позняк Лариса Павлівна .

Дякуємо.що є такі люди,яким небайдужі сільські діти .

Кiлькiсть переглядiв: 218

Коментарi